Home
Assortiment
Stalen taatsdeur

Stalen taatsdeur

Exclusieve stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeur

Voor het creëren van een luxe uitstraling en meer ruimtelijkheid in jouw woning, is een stalen taatsdeur een elegante optie. De deur heeft geen kozijn en opent naar binnen én naar buiten. De scharnierpunten zitten namelijk aan de boven- en onderkant en worden in de vloer en het plafond gemonteerd. Het ontbreken van een kozijn geeft de deur een minimalistische look.

Lichtinval

Je kunt kiezen voor enkele of dubbele taatsdeuren, afhankelijk van de ruimte. Is een ruimte te breed of te smal? Dan zijn de deuren te combineren met een zijlicht of bovenlicht. Hiermee realiseer je een enkele of dubbele taatsdeur die precies past in jouw woning en tegelijk zorgt voor een sfeervolle lichtinval.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt
u graag meer informatie?

Bel Corné 06 83 52 19 42WhatsApp Corné

De voordelen van
een stalen taatsdeur

  • Taatsdeuren zijn zelfsluitend
  • Een taatsdeur kan aan beide zijden geopend worden
  • Stalen taatsdeuren hebben een minimalistisch uiterlijk
Contact opnemen

Een taatsdeur
op maat

Een stalen taatsdeur op maat

Al onze producten worden op maat gemaakt. Zo ook onze stalen taatsdeuren. In onze configurator kan je – geheel naar eigen wens en smaak – de deur samenstellen.

Verschillende kleuren staal en glas

Ons standaard staal komt in een zwarte uitvoering met transparant glas. Hierin zijn de keuzemogelijkheden weer eindeloos. Kies zelf de kleur van het staal en de tint van het glas. Maar net wat jij mooi vindt! En kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Wat klanten vinden

Google reviews

Ook een stalen
taatsdeur?

Meer staal van Stuimer

Buitenkozijnen