Home
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Metaalunievoorwaarden

Een overzicht wat er allemaal bij een taatsdeur, scharnierdeur, schuifpui is inbegrepen.

  • Elk product wordt met de hand gemaakt. Afwijkingen, oneffenheden en/of kiertjes zijn karakteristiek voor stalen producten. Elk product is uniek.
  • Montage van de puien dient in een passend, haaks, stelkozijn/deugdelijke bouwkundige omgeving te worden gedaan. Indien dit niet het geval is, is er kans o.a. kieren en/of minimale afwijkingen. Hiervoor is Stuimer Metalworks niet aansprakelijk.
  • Bij montage van de puien dient de opdrachtgever ervoor zorg te dragen dat er op de locatie waar de puien gemonteerd moeten gaan worden, geen plinten aanwezig zijn aan de wanden en/of plafond. Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Indien eventueel aanwezige plinten i.v.m. de montage alsnog verwijderd moeten worden kan Stuimer Metalworks niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade als gevulg van het verwijderen van de plinten.
  • De plek van monteren dient toegankelijk te zijn zonder gebruik van eventuele hijsmiddelen. Eventuelehijswerkzaamheden zijn niet in begrepen in deze offerte. In deze opgave gaan we er vanuit kosteloos te kunnen parkeren en de beschikking te krijgen over elektra en sanitaire voorzieningen.
  • Bouwkundige (afwerking/demontage) werkzaamheden, schilderwerk, stucwerk en kitwerk rondombuitenzijde zijn niet in deze offerte opgenomen.

Onder overmacht is te verstaan iedere terkortkoming die niet aan Stuimer Metalworks aan te rekenen is. hieronder vallen ook schades bv een geraakte waterleiding , afvoerleidingen of vloerverwarming. wij kunnen namelijk niet zien waar deze lopen. wel zullen wij altijd ons uiterste best doen te monteren op een manier waarmee zoveel mogelijk risico vermeden wordt. wij hebben apparatuur beschikbaar om leidingen te traceren alleen geeft dit niet vulledige zekerheid.