Home
Over ons

Over ons

Maak kennis met Stuimer Metalworks

Stuimer Metalworks. Het staat niet voor niets in onze naam. Al ons stalen maatwerk ademt kwaliteit. Hoe we dat doen? Wij luisteren naar jouw wensen en eisen. Maar we adviseren ook wat realistisch is en wat esthetische meerwaarde heeft voor jouw woning, tuin of gebouw. Of het nou gaat om stalen deuren, stalen wanden of een stalen trap.

Wij ontwerpen en produceren alles in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Al het staal wordt afgewerkt met poedercoating. Daarna verzorgen we de montage en ruimen we op. Onze werkwijze bestaat uit 5 stappen, die onder de foto’s uitgelegd staan.

Zo gaan wij te werk

1

Offerte aanvragen

Als eerste vraag je een offerte aan via onze configurator of contactformulier. Hier kies je de combinatie van de stalen deur, het aantal vlakken, het scharnier en het deurbeslag. Ook geef je hier de maten die je zelf heeft opgemeten. Dit is de basis waaruit we gaan rekenen. In principe ontvang je de juiste prijs voor de deur en het kozijn, tenzij we bij het inmeten erg afwijkende maten ontdekken. Voor ander maatwerk kan je ons contacteren voor een prijsindicatie.

2

Inmeten op locatie

3

Productie

4

Conservering

5

Montage

Stuimer team

Onze mannen van staal

Corné Kemmer

Gerwin Stuivenberg

Artur Ciechanowski

Emiel de Jong

Leon Koops

Pepijn Prins

Niels Alkema

Peter-Frans Blokhuis

Sylvester Stuivenberg

Meer weten
over ons staal?