Home
Assortiment
Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur

Exclusieve stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur is ruimtebesparend, terwijl het ook op esthetisch gebied veel toevoegt. Ze worden voor óf in een wand geschoven, en slaan dus niet open. Ingeschoven in een muur zijn de schuifdeuren vaak geheel onzichtbaar, wat de ruimte openbreekt.

Schuifdeuren die dicht zijn of voor een muur schuiven zijn minimalistisch: de schuifdeuren hebben namelijk slanke profielen. We kunnen ze monteren aan het plafond of tegen de wand. Je kunt kiezen voor schuifdeuren op maat, maar ook zijlichten in combinatie met een standaard deurmaat. De mogelijkheden zijn eindeloos en we kijken graag samen met jou naar de beste keus voor jouw woning.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt
u graag meer informatie?

Bel Corné 06 83 52 19 42WhatsApp Corné

De voordelen van
een stalen schuifdeur

  • Stalen schuifdeuren zijn ruimtebesparend omdat ze geheel in óf voor een muur kunnen verdwijnen
  • Ruimtelijkheid door slanke profielen
  • De schuifdeur is goed te combineren met zijlichten
Contact

Een schuifdeur
op maat

Al onze producten worden op maat gemaakt. Zo ook onze stalen schuifdeuren. In onze configurator kan je – geheel naar eigen wens en smaak – de deur samenstellen.

Verschillende kleuren staal en glas

Ons standaard staal komt in een zwarte uitvoering met transparant glas. Hierin zijn de keuzemogelijkheden weer eindeloos. Kies zelf de kleur van het staal en de tint van het glas. Maar net wat jij mooi vindt! En kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Wat klanten vinden

Google reviews

Ook een stalen
schuifdeur?

Meer staal van Stuimer

Buitenkozijnen