Home
Zakelijk

Zakelijk

Stuimer Metalworks – Zakelijke diensten

Stuimer Metalworks levert als zakelijke dienst maatwerk in staal en rvs. We zorgen altijd voor een goed staaltje werk; Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en sluiten exact aan op jouw wensen en eisen. Bedrijven en aannemers kunnen bij ons terecht voor maatwerk én seriewerk. Ook voor grote aantallen. Voor seriewerk kan je zelf ook tekeningen aanleveren, zodat wij het laswerk kunnen verrichten. Neem contact met ons op voor meer informatie of als je interesse hebt in onze zakelijke diensten!

Seriewerk én maatwerk

Als je maatwerk van staal naadloos wilt integreren met de look en het interieur van jouw bedrijfspand of kantoor, dan ben je bij Stuimer Metalworks aan het juiste adres. We geven vrijblijvend advies wat het beste past in jouw pand. We ontwerpen en produceren in onze eigen werkplaats en we plaatsen het maatwerk op locatie. Je kunt bij ons terecht voor specifiek maatwerk, in kleine of grote aantallen van de hoogste kwaliteit, want Stuimer Metalworks werkt altijd op het scherpst van de snede.

RVS maatwerk

Stuimer Metalworks is gespecialiseerd in RVS maatwerk. Voor specifiek maatwerk in jouw bedrijfspand kan je contact met ons opnemen. We maken bijvoorbeeld RVS rekken, spoelbakken en werkbladen. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Lassen op locatie

Op locatie lassen heeft vaak voordelen ten opzichte van in de werkplaats. Materialen zijn regelmatig te zwaar, te groot of lastig te vervoeren. Als deze materialen op locatie gelast moeten worden, dan is dat een ideale situatie. We hanteren de lastechnieken MIG/MAG/TIG/elektroden. Daarmee lassen we onder andere aluminium, staal en rvs.

Overige diensten

Stuimer Metalworks is ook inzetbaar voor kleinschalig constructiewerk. We gaan ook regelmatig partnerships aan met architecten en interieurontwerpers om maatwerk te realiseren. Zijn er zakelijke diensten die er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil
je graag meer informatie?

Bel Corné 06 83 52 19 42WhatsApp Corné

Meer informatie